تازه ترین مطالب
کتابخانه عمومی و ترویج کتابخوانی لیلامهر روستای دوستدارکتاب وشنام دری با حضور مدیر کل دفتر مطالعات و برنامهریزی فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد و با حضور جمعی از نویسندگان حوزه…
به مناسبت روز ملی ادبیات کودک و نوجوان روز که در حقیقت سالروز درگذشت استاد مهدی آذر یزدی می باشد ،کتابخانه لیلامهر روستای وشنام دری برای کودکان و نوجوانان دوستدار…
آموزش خوشنویسی تحریری توسط ذبیح الله سیاهپور در کتابخانه عمومی لیلامهر روستای دوستدار کتاب وشنام دری برگزار شد.
فرزانه رحمانی نویسنده و پژوهشگر حوزه کودک و نوجوانان در جمع بچه های کتابخانه عمومی و ترویج کتابخوانی لیلامهر روستای دوستدار کتاب وشنام دری حضور یافت.
شب شعر زبان بلوچی در کتابخانه لیلامهر روستای وشنام دری برگزار شد
مسئولان کشوری و همچنین شهرستان چابهار از تأثیر گذاری کتابخانه عمومی و ترویج کتابخوانی لیلامهر روستای دوستدارکتاب وشنام دری می گویند
کتابخانه عمومی و ترویج کتابخوانی لیلامهر روستای دوستدارکتاب در سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران حضور یافت . نمایشگاه کتاب، تجربه ای نو برای کتابخانه لیلا مهر روستای…
اسماعیل بلوچ عضو کتابخانه عمومی و ترویج کتابخوانی لیلامهر روستای دوستدارکتاب وشنام دری چابهار،تنها نماینده استان سیستان و بلوچستان در پویش کتابخوانی در کشور به مرحله نهایی راه پیدا کردhttp://bookpromotion.ir/2022/06/10262/
یکی از فعالیتهای کتابخوانی کتابخانه لیلا مهر روستای دوستدارکتاب وشنام دری سبد سیار کتاب است. با توجه به اینکه در سطح شهرستان چابهار، مدارسی هست که از داشتن کتابخانه بی…
نخستین بار فعالیت های ترویج کتابخوانی در روستای وشنام دُرّی و منطقه ، زیر یک درخت بومی(شریش) شروع بکار کردیم.در ادامه فعالیت های کتابخوانی شوق و اشتیاق بچه ها باعث شد تا دنبال یک فضای مستقل تر در روستا باشیم واتاقی که در قلب روستا قرار داشت (این اتاق جای مخابرات بوده جهت ارتباط مردم با خویشاوندانشان در اکثر نقاط کشور قبل از این که تلفن همراه در این منطقه داشته باشد) آن را زنگ آمیزی کرده و تا مدتی فعالیت های کتابخوانی را در اتاق رسمی تر شکل دادیم. و با کمک همکاری فرهیختگان(خانواده فتحی) ساختمان جدید شاخته و تجهیز شد.
نخستین بار فعالیت های ترویج کتابخوانی در روستای وشنام دُرّی و منطقه ، زیر یک درخت بومی(شریش) شروع بکار کردیم.در ادامه فعالیت های کتابخوانی شوق و اشتیاق بچه ها باعث شد تا دنبال یک فضای مستقل تر در روستا باشیم واتاقی که در قلب روستا قرار داشت (این اتاق جای مخابرات بوده جهت ارتباط مردم با خویشاوندانشان در اکثر نقاط کشور قبل از این که تلفن همراه در این منطقه داشته باشد) آن را زنگ آمیزی کرده و تا مدتی فعالیت های کتابخوانی را در اتاق رسمی تر شکل دادیم. و با کمک همکاری فرهیختگان(خانواده فتحی) ساختمان جدید شاخته و تجهیز شد